MDKwebdesign werkt met het CMS Joomla!

Nieuwsflits

03-11-2013
Nieuwe referentie:
Lees hem hier


16-10-2013
Nieuwe website:
www.rekreatoer.nl


30-10-2013
Nieuwe website:

www.care4bikes.nl


11-09-2013
Flyer ontworpen:
Foto op facebook


08-08-2013
Nieuwe website:
www.thijstheunissen.nl


29-06-2013
Nieuwe website:
www.dphc.nl


14-05-2013
Film montage:
www.youtube.com

Oudere nieuwsflitsen >
Home > Diensten en tarieven
Bericht
  • EU e-Privacy Richtlijnen

    Deze website gebuikt cookies voor het beheer van toegang, navigatie en andere functies. Door het gebruiken van onze website stemt U toe dat we dit soort cookies plaatsen op Uw apparaat

Diensten en tarieven

MDKwebdesign weet als geen ander hoe ingewikkeld het als beginnende ondernemer of vereniging kan zijn om op zoek te gaan naar de juiste partijen voor uw website, logo en hosting. MDKwebdesign biedt daarom haar klanten de mogelijkheid alles los samen te stellen. Heeft u al een domeinnaam en hosting of heeft u al een logo laten maken? Geen probleem, ik bouw de website met de middelen die u al heeft. Heeft u nog niets geregeld, kan ik u alles aanbieden. Maatwerk dus!

Webdesign

MDKwebdesign ontwerpt en bouwt haar websites in het Content Management System Joomla!. Het uiterlijk van een Joomla! website wordt bepaalt door een template. Uw website wordt compleet geleverd; design én opbouw gaan namelijk hand in hand!

Maar iedereen heeft natuurlijk andere ideeën over wat er in een website allemaal zou moeten zitten, daarom heeft MDKwebdesign 3 soorten pakketen ontwikkeld.

Webdesign vanaf

€ 250,--Webpakket basis

Het webpakket basis kost € 250,-- (excl BTW) en is inclusief 3 maanden support.

In het webpakket basis zit de bouw en het ontwerp van uw website.
Het design is op basis van een simpel template, gemaakt door MDKwebdesign, of een gratis template van een derde partij.
Ik bouw uw website met behulp van joomla; een content management systeem. Daarbij maak ik gebruik van verschillende extensies (modules, componenten en plugins).

 

Samenstelling:
Het webpakket basis is samengesteld uit de meest gebruikte onderdelen voor een website:
- Onbeperkt aantal pagina's (maximaal 30 door mij in te voeren, de rest door uzelf)
- Contactformulier
- Fotoalbum
- Enquete component
- Random image component
- HTML-code module
- Inlog module
- Integratie met social media

 

Wilt u zelf uw website gaan bijhouden?

Met Joomla! is dit heel goed te doen! U ontvangt daarom bij dit webpakket een op maat geschreven handleiding. En indien u dat wenst kunt eventueel zelfs een instructie bij mij thuis krijgen zodat ik u wegwijs maak in uw eigen site.
Support
Na oplevering laat ik u natuurlijk niet zwemmen... Om u toch behulpzaam te zijn na aflevering kunt u mij tot drie maanden na aflevering altijd even om hulp vragen, passief of actief. Dit kost u niets!! Ik voer graag dingen voor u uit, mits ze binnen de grenzen van het redelijke blijven. Na de gratis periode van 3 maanden kunt deze service eventueel verlengen door het afsluiten van een onderhoudscontract. Heeft u vragen of iets wel of niet binnen de grenzen van deze support valt, neem dan altijd even contact met mij op. Zoals gezegd, ik laat u niet zwemmen!
 

Webpakket uitgebreid

Het webpakket uitgebreid kost € 350,-- (excl BTW) en is inclusief 6 maanden support.

In het webpakket extra zit de bouw en het ontwerp van uw website. Het design is op basis van een simpel template, gemaakt door MDKwebdesign, of een gratis template van een derde partij. Ik bouw uw website met behulp van joomla; een content management systeem. Daarbij maak ik gebruik van verschillende extensies (modules, componenten en plugins). Het uitgebreide webpakket bevat het standaardpakket met een keuzepakket. Hierdoor kunt u zelf kiezen wat u in uw website wilt hebben.

 

Standaardpakket:
- Onbeperkt aantal pagina's (maximaal 30 door mij in te voeren, de rest door uzelf)
- Contactformulier
- Fotoalbum
- Enquete component
- Random image component
- HTML-code module
- Inlog module
- Back-up component
- Integratie met social media

Keuzepakket:
U heeft de keuze uit 5 van onderstaande componenten om aan uw website toe te voegen:
- Gastenboek met spambeveiliging
- Uitgebreidere fotoalbum, bijvoorbeeld met flashmogelijkheid
- Forum
- Nieuwsbrief
- Joomfish om uw site meertalig maken
- Tickertape (lopende tekst)
- Bewegende header (zelf aanleveren headerimages, of tegen meerprijs door mij te ontwerpen)
- Event-module met kalender

 

Wilt u zelf uw website gaan bijhouden?
Met Joomla! is dit heel goed te doen! U ontvangt daarom bij dit webpakket een op maat geschreven handleiding. En indien u dat wenst kunt eventueel zelfs een instructie bij mij thuis krijgen zodat ik u wegwijs maak in uw eigen site.

Support
Na oplevering laat ik u natuurlijk niet zwemmen... Om u toch behulpzaam te zijn na aflevering kunt u mij tot zes maanden na aflevering altijd even om hulp vragen, passief of actief. Dit kost u niets!! Ik voer graag dingen voor u uit, mits ze binnen de grenzen van het redelijke blijven. Na de gratis periode van 6 maanden kunt deze service eventueel verlengen door het afsluiten van een onderhoudscontract. Heeft u vragen of iets wel of niet binnen de grenzen van deze support valt, neem dan altijd even contact met mij op. Zoals gezegd, ik laat u niet zwemmen!
 

Webpakket webshop

Het webpakket webshop kost € 550,-- (excl BTW) en is inclusief 3 maanden support.

Met het CMS Joomla! kunt u van uw website ook een webshop maken. Met het component Vituemart maakt MDKwebdesign van een gewone website een webshop.
U heeft alle mogelijkheden van een gewone website én u heeft geheel geïntegreerd ook een webshop op uw website.


 

Auteursrechten

Het design van uw website, het template, valt onder het auteursrecht. Aangezien MDKwebdesign de maker is, blijven de auteursrechten daar liggen. MDKwebdesign plaatst daarom onderaan uw website de tekst "design by MDKwebdesign" of iets in die trant. Wilt u deze link weggehaald hebben, kunt u de auteursrechten tegen een vergoeding overnemen. We leggen dan schriftelijk vast dat u de eigenaar van het template wordt en u mag dan de link weghalen en veranderingen aan het template aanbrengen. Informeer naar de kosten!
 

Logo

MDKwebdesign maakt geen grafische ontwerpen, daarvoor verwijzen wij u graag naar grafisch ontwerpers. Maar MDKwebdesign ontwerpt wel simpele, heldere logo's. Neemt u eens een kijkje in mijn portfolio om de mogelijkheden te bekijken!

Logo voor

€ 150,--


Neemt u tevens een website bij MDKwebdesign?
U krijgt dan 50% korting op uw logo!


Hoe gaat een logo ontwerp te werk?

Nadat we de opdracht goed hebben doorgesproken, per mail, MSN of telefonisch, krijgt u van mij 3 voorbeelden als vertrekpunt. U geeft aan wat u bevalt en wat niet.
Hierna beginnen de revisierondes. Elke wijziging wordt met u doorgesproken en u krijgt daar een afbeelding van te zien. U heeft de beschikking over 15 revisierondes. De ervaring leert dat 5 tot 6 revisierondes voldoende zijn om te komen tot een ontwerp waar de klant tevreden over is.
Als u tevreden bent ontvangt u van mij het logo in 3 formaten,namelijk: jpg, png en bmp.
 

De voordelen!

De voordelen op een rijtje:
- Professioneel en hoge kwaliteits logo ontwerp.
- 15 Revisierondes in prijs inbegrepen (uniek!!).
- 3 Startvoorbeelden.
- Uw logo zal bruikbaar zijn voor web.
- Uw logo wordt afgeleverd in verschillende grafische formaten,namelijk: jpg, png en bmp.
- Indien u een vector bestand nodig heeft, kunt u dit tegen een kleine vergoeding verkrijgen.
- Kleine aanpassingen aan het logo binnen een jaar zijn GRATIS! (Uniek!!)
 

Auteursrechten

De auteursrechten blijven bij MDKwebdesign, u bent vrij om het logo in geleverde vorm te gebruiken. Aanpassingen aan het logo, in welke vorm dan ook, dienen door MDKwebdesign te worden uitgevoerd.

NB
Een logo is iets anders dan een merk. Een logo is een embleem, een herkenningsteken, terwijl een merk dient ter onderscheiding van een groep producten. Uw logo is dus niet automatisch beschermd als merk. Indien u dit wel wilt, zult u zelf het merk moeten deponeren!

 

Hosting

Hosting: voor veel mensen een vreemd begrip. Wat is het nu precies? Het Engelse woord 'host' betekent letterlijk gastheer. Een treffende term, want een hostingbedrijf biedt webaccomodatie aan bedrijven en particulieren die zich op het internet willen presenteren. Websites worden pas toegankelijk via internet als ze ergens zijn opgeslagen. Vergelijk het bijvoorbeeld met een bestand op uw eigen PC. Wanneer u een brief schrijft in Microsoft Word moet u deze opslaan om hem later nog eens na te kunnen lezen. Met een website werkt het precies hetzelfde. Alleen wordt een site meestal niet opgeslagen op uw eigen PC, maar op de computer van een bedrijf dat webruimte aanbiedt. Zo'n bedrijf wordt een webhost of hostingprovider genoemd.

MDKwebdesign kan ook voor u uw hosting en domeinnaam regelen!

Hosting incl. NL-domeinnaam

€ 40,--Looptijd

Uw contract gaat in op datum van de aanbetalingsfactuur en loopt voor een jaar.
Ik stuur u 4 weken voor de factuur voor het nieuwe jaar gemaakt wordt een herinnerings email. In die mail attendeer ik u erop dat het domein en pakket vernieuwd gaan worden voor een jaar. Opzeggen is dan nog 2 weken mogelijk.
 

Specificaties

Uw hostingpakket kent de volgende specificaties:

300 MB schijfruimte
1 GB dataverkeer
PHP4 en PHP 5 support
1 MySqldatabase
Eigen emailadressen
Pop3 mail of webmail
max. 1000 mails per dag

 

Domeinnaam

Bij uw hostingpakket hoort standaard een Nederlandse domeinnaam. Een domeinnaam met de extensie .nl.

Wilt u een andere extensie is dit mogelijk tegen een meerprijs!

 

Onderhoudscontracten

Heeft u geen zin of tijd om uw website bij te houden? Of zijn uw computervaardigheden niet toereikend? Geen probleem!
Bij MDKwebdesign kunt u verschillende onderhoudscontracten afsluiten. U bepaalt zelf hoe ik de uren inzet: alleen updaten van de software, foto's toevoegen of teksten vervangen. U levert aan, ik verwerk!

Onderhoudscontracten vanaf

€ 120,--Basis onderhoudscontract

€120,-- per jaar.

Dit basis onderhoudscontract is het minimale dat je nodig hebt als je zelf geen verstand hebt van Joomla. Ik voer maandelijks onderhoud uit aan het Joomla CMS en systeem- en veiligheidsupdates worden direct uitgevoerd. Verder zorg ik ervoor dat er altijd een recente backup is. Hierdoor wordt je website technisch gezien dus onderhouden. Wil je ook dat ik wijzigingen doorvoer, dan kun je hier uren bij kopen. Zie de overige onderhoudscontracten hiervoor!

 

Onderhoudscontract 2

€ 200,-- voor een basis onderhoudscontract met daarbij 10 uur vrij te besteden aan wijzigingen aan uw website. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het implementeren van nieuwe onderdelen, of doorvoeren van wijzigingen/teksten/foto's.

 

Onderhoudscontract 3

€ 300,-- voor een basis onderhoudscontract met daarbij 24 uur vrij te besteden aan wijzigingen aan uw website. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het implementeren van nieuwe onderdelen, of doorvoeren van wijzigingen/teksten/foto's.

 

Onderhoudscontract 4

€ 500,-- voor een basis onderhoudscontract met daarbij 48 uur vrij te besteden aan wijzigingen aan uw website. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het implementeren van nieuwe onderdelen, of doorvoeren van wijzigingen/teksten/foto's.

 

Onderhoudscontract 5

Is 48 uur per jaar niet voldoende, of heeft u zeer speciale wensen maken we in overleg een onderhoudspakket op maat!

 

U wilt geen contract?

Natuurlijk is het ook mogelijk geen contract af te sluiten, maar mij in te schakelen als er iets moet gebeuren.
Mijn standaard prijs voor onderhoud is € 25,-- per uur, met een starttarief van € 10,--.
 

Overig
Overig? Is er nog meer dan? Ja zeker! MDKwebdesign heeft geleerd dat de volgende vragen ook wel eens langs komen en biedt dit dus niet standaard aan, maar wil graag met u in overleg hierover!

Componenten, modules, plugins

Joomla! kent duizenden componenten, modules en plugins. De meest gebruikte zitten in de webpakketen.

Wilt u daarnaast nog een andere component, module of plugin aan uw website toegevoegd hebben kan dat tegen een kleine meerprijs. Informeer naar de mogelijkheden.

 

Templates

Bij een webpakket zit een simpel template. U krijgt een op maat gemaakte template, zonder te veel poespas. Dus niet te veel moduleposities en verschillende stijlvormen. Of u zoekt zelf een (gratis) template bij de vele partijen die Joomla! templates aanbieden.

Bent u uitgekeken op uw ontwerp? Ik kan voor u een nieuw ontwerp maken! Informeer naar de mogelijkheden.

Wilt u iets heel speciaals en juist wel al die moduleposities en stijlvormen komt u al snel terecht bij de commerciele aanbieders. Ik kan u daarbij helpen en de module aanschaffen en installeren! Informeer naar de mogelijkheden!

 

 

Verhuizen website

U heeft uw website al ergens anders ondergebracht, en u wilt uw site verhuizen?
Vaak grijpen klanten meteen de mogelijkheid om de website compleet te vernieuwen. U krijgt dan een webpakket basis of uitgebreid of webshop. Het makkelijkste is dan eerst uw nieuwe site te bouwen en daarna uw oude site te laten vervallen. Zo voorkomt u dat uw domeinnaam niet beschikbaar is.

Gaat het u slechts om een verhuizing zonder vernieuwingen geef dit dan even bij mij aan. Ik maak dan een mooie prijs voor u!

 

Teksten

Heeft u zelf geen idee hoe u teksten voor uw website moet schrijven, of wilt u uw teksten herschreven hebben? Ik heb de oplossing voor u!

Ik werk namelijk veel samen met Aschwin Kruders van Sportpromotions.nl. Waar ik websites maak is hij gespecialiseerd in het schrijven van teksten en bijhouden van websites. Hij zorgt er voor dat uw site niet alleen altijd up-to-date is, maar ook dat nieuwsberichten en andere artikelen op een correcte manier geschreven en dat alle pagina's een goede indeling hebben. Of het nu gaat om een sportvereniging, een professionele sporter of een bedrijfswebsite, hij doet het allemaal.
Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

 

Headers

Een header (het bovenste deel van uw website) is vaak de eyecatcher van de website! Heeft u een Joomlasite en bent u niet tevreden over uw header, laat mij hem dan opnieuw ontwerpen!
Ook kan ik voor u in een joomlasite zorgen voor een bewegende header: foto's (met teksten die elkaar afwisselen).
Informeer naar de mogelijkheden en kosten!
 

Alle prijzen vermeld op deze website zijn exclusief BTW.
Lees ook de voorwaarden.