MDKwebdesign werkt met het CMS Joomla!

Nieuwsflits

03-11-2013
Nieuwe referentie:
Lees hem hier


16-10-2013
Nieuwe website:
www.rekreatoer.nl


30-10-2013
Nieuwe website:

www.care4bikes.nl


11-09-2013
Flyer ontworpen:
Foto op facebook


08-08-2013
Nieuwe website:
www.thijstheunissen.nl


29-06-2013
Nieuwe website:
www.dphc.nl


14-05-2013
Film montage:
www.youtube.com

Oudere nieuwsflitsen >
Home > Lopende projecten
Bericht
  • EU e-Privacy Richtlijnen

    Deze website gebuikt cookies voor het beheer van toegang, navigatie en andere functies. Door het gebruiken van onze website stemt U toe dat we dit soort cookies plaatsen op Uw apparaat

Lopende projecten

Ik streef ernaar om een website in ongeveer 6 weken klaar te hebben, natuurlijk geheel afhankelijk van de grootte en opbouw van een site. Een logo ontwerpen kan heel snel gebeurd zijn, maar soms kan het ook een behoorlijke tijd in beslag nemen om precies dat te maken dat de klant voor ogen heeft. Vaak gaan er vele ontwerpen heen en weer.
Om u een idee te geven waar ik momenteel mee bezig ben en hoe lang kunt u mijn lopende projecten hier bekijken.

Websites


Ontwerp en bouw websites

Momenteel werk ik aan verschillende opdrachten; ik ben bezig om een ledenadministratie voor VeloVrienden in te bouwen en ook AAC wil een zeer uitgebreid ledengedeelte hebben ingebouwd. Daarnaast wordt DA Martijn helemaal aangepast en ga ik drie nieuwe sites voor twee verschillende schilders maken. Momenteel ben ik ook nog bezig om de site van Sport Point Houten te vullen; met een paar weken kan deze ook opgeleverd worden!

Is er nog tijd over voor een website voor u? Ja natuurlijk! In overleg kunnen we kijken hoeveel tijd ik nodig zou hebben en wanneer de opdracht uitgevoerd kan worden.
Neem contact met mij op om samen even te kijken naar de mogelijkheden; Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

 

 

Logo's


Ontwerp logo's

Momenteel heb ik geen opdracht voor het ontwerpen van een logo.

 

 

Eerder ontworpen logo's:

Een zeer afwijkend logo voor mijn doen, maar daarom enorm leuk én goed gelukt. Het logo van Floortje Clement Equine Health.


Ik heb een logo gemaakt voor Aschwin Kruders Sport Promotions (zie portfolio) of bekijk het logo zoals het nu op de auto zit.


Het logo voor Stichting Wielerevenementen Goor is afgerond (zie portfolio)


De logo's met één stijl voor verschillende webwinkels is afgerond. Er zijn nu twee logo's ontwikkeld, het derde logo is in de maak en de toekomst komen er nog meer bij, allen in dezelfde stijl (zie portfolio).


Het logo voor Bike Center Zeeuws Vlaanderen is naar alle tevredenheid afgerond (zie portfolio).


Het logo voor Christy & Otto is naar alle tevredenheid afgerond (zie portfolio). 

Overig


Overige projecten/werkzaamheden

Een flyer ontwerpen, nieuwsbrieven ontwerpen, design van een jaarverslag maken, filmpjes monteren.
Je kunt het zo gek niet bedenken; ik heb al veel afwijkende dingen gedaan. Dit soort projecten doe ik veel tussen het bouwen van een website door; informeer naar de mogelijkheden en de tijdsinvestering!