MDKwebdesign werkt met het CMS Joomla!

Nieuwsflits

03-11-2013
Nieuwe referentie:
Lees hem hier


16-10-2013
Nieuwe website:
www.rekreatoer.nl


30-10-2013
Nieuwe website:

www.care4bikes.nl


11-09-2013
Flyer ontworpen:
Foto op facebook


08-08-2013
Nieuwe website:
www.thijstheunissen.nl


29-06-2013
Nieuwe website:
www.dphc.nl


14-05-2013
Film montage:
www.youtube.com

Oudere nieuwsflitsen >
Bericht
  • EU e-Privacy Richtlijnen

    Deze website gebuikt cookies voor het beheer van toegang, navigatie en andere functies. Door het gebruiken van onze website stemt U toe dat we dit soort cookies plaatsen op Uw apparaat

Rekreatoer

rekreawww.rekreatoer.nl

Nadat het bestuur van RFTC Rekreatoer tijdens de ALV had aangegeven te stoppen met het clubblad, vonden we dat het tijd was om de website te vernieuwen en zo de functie van het clubblad over te nemen. Via een collega kreeg ik een adres van iemand die al eerder een website voor een fietsvereniging had gebouwd en zodoende kwam ik bij Miranda terecht. Na wat heen en weer mailen over het hoe en wat besloot Miranda de opdracht aan te nemen. Binnen korte tijd had Miranda een site klaar staan en kon het spel van vraag en aanpassing beginnen. Miranda had aan een half woord genoeg en terwijl we aan het mailen waren of tijdens telefonisch contact werden de wijzigingen doorgevoerd en kon ik precies aangeven of ik het ermee eens was of niet. Met als uiteindelijk resultaat een website www.rekreatoer.nl die geheel naar onze wensen is aangepast. Een frisse site, met de functionaliteiten waar we om gevraagd hebben en eenvoudig door mij zelf te beheren.
Miranda, namens het bestuur en de leden van RFTC Rekreatoer, bedankt voor je inzet en ik bedank je persoonlijk voor de prettige samenwerking.

Ed Moerland
Secretaris Rekreatoer
Ridderkerkse fiets toer club