MDKwebdesign werkt met het CMS Joomla!

Nieuwsflits

03-11-2013
Nieuwe referentie:
Lees hem hier


16-10-2013
Nieuwe website:
www.rekreatoer.nl


30-10-2013
Nieuwe website:

www.care4bikes.nl


11-09-2013
Flyer ontworpen:
Foto op facebook


08-08-2013
Nieuwe website:
www.thijstheunissen.nl


29-06-2013
Nieuwe website:
www.dphc.nl


14-05-2013
Film montage:
www.youtube.com

Oudere nieuwsflitsen >
Home > Wie is MDK?
Bericht
  • EU e-Privacy Richtlijnen

    Deze website gebuikt cookies voor het beheer van toegang, navigatie en andere functies. Door het gebruiken van onze website stemt U toe dat we dit soort cookies plaatsen op Uw apparaat

Wie is MDK?Mijn naam is dus Miranda Danse-Klaassen. Ik ben 38 jaar en woonachtig in 's-Hertogenbosch. 
Ik heb de PABO gedaan, maar ben niet voor de klas terecht gekomen. Vlak na mijn studie kwam ik per toeval in aanraking met een beleidsmatige functie in het onderwijs, waar ik inmiddels al bijna 12 jaar met veel plezier werk.

Op mijn werk werd mij in 2002 een cursus Dreamweaver aangeboden, zodat ik het intranet regelmatig zou kunnen bijwerken. Ik vond het zo leuk om te doen, dat ik spontaan mijn zwager aanbood om zijn website onder mijn hoede te nemen en te re-stylen. Met het boek Dreamweaver op schoot durfde ik mijn eerste aanpassingen aan de site te doen. Het was wel zweten, maar uiteindelijk kreeg ik steeds meer onder de knie. Regelmatig Googlen heeft me aan heel wat oplossingen geholpen en langzaam maar zeker begon de website te groeien tot wat hij nu is.

In 2004 ontwikkelde ik een passie; wielrennen! Ik had nog nooit gesport, maar het wielrennen greep me totaal. In 2005 ging ik voor het eerst competities rijden en in 2006 werd ik gevraagd bij een combinatieteam. De twee sponsoren vonden het leuk om een vrouw in het team te hebben, en als tegenprestatie heb ik aangeboden een website voor het team te maken. De site van het PSwielerteam is uitgegroeid tot een geweldig goed bekeken site! Na ieder weekend liep het storm en zagen we het aantal hits oplopen.

Daarna begon het te lopen; mijn schoonzus startte een zaak en had een website nodig, mijn andere schoonzus wilde haar vakantiehuisje aanbieden op internet, een vriend wilde een webwinkel... In de avonduren leefde ik me uit! Heerlijk om samen te zoeken naar de juiste kleuren, indeling en opbouw.... Het ging me steeds beter af; goed luisteren, doel bepalen, kleuren kiezen en bouwen maar... en zo had ik in korte tijd al heel wat websites van mijn hand op internet staan.  Een tweede passie was geboren!

En zoals ook bij mijn eerste passie ga ik er volledig voor! Ik heb inmiddels een cursus photoshop gevolgd, een cursus logodesigning en ik heb mezelf naast Dreamweaver ook het Content Management System Joomla! aangeleerd. Mooi programma, veel mogelijkheden en voor anderen makkelijk bij te houden en uit te leggen.

Ik vind het zo leuk om te doen dat ik besloten heb mijn diensten breed aan te bieden en als freelancer aan de slag te gaan!

Neem eens een kijkje in mijn portfolio's! Heeft u vragen of interesse, neem dan geheel vrijblijvend contact met mij op.

 

iranda anse-laassen